• info@firmatikla.com
  • 0850 305 40 02

Transplant de păr cu vârf de safir

TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
100 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Görkem Uz
  • ADRES: Kartaltepe Mh. Limon Çiçeği Sokak: No:1 Bakırköy/İstanbul
  • TELEFON: 0 (553) 950 0306
  • SOSYAL MEDYA:
AÇILIŞ - KAPANIŞ 08:00 - 24:00
SERVİS SAATLERİ 08:00 - 24:00
SERVİS YERLERİ TÜRKİYE

FİRMA HAKKINDA

Transplant de păr cu vârf de safir

Cele mai noi tehnici de transplant de păr sunt folosite în primul rând la noi. Tehnica Sapphire Tip și FUE (Folicular Unite Transplantation), pe care o aplicăm ca Centrul Medical Aslı Tarcan, este cea mai recentă tehnică și tehnologie în transplantul de păr din lume în prezent.

Sapphire este foarte valoros atunci când este evaluat ca mineral. La utilizarea capului de safir se folosesc vârfuri obținute din safir real. În timpul acestui proces, este de preferat să folosiți vârfuri de safir produse special în loc de elite metalice în timp ce canalizarea pentru transplantul de păr.

Metoda FUE care folosește un vârf de safir nu este o metodă separată, este un nou tip de inovație care se află doar în domeniul de aplicare al FUE. În zona de plantare, Este o aplicație dezvoltată cu scopul de a minimiza formarea de cruste și procesul de vindecare care poate avea loc în regiune prin menținerea canalelor în care vor fi transferați foliculii de păr la un nivel minim decât de obicei.

Datorită acestei aplicații, toate simptomele și posibilitățile care pot fi experimentate după procesul de transplant de păr au fost complet minimizate. Prin urmare, a devenit cea mai preferată aplicație din ultima perioadă.

FİRMA HAKKINDA YORUM YAP

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.